Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

header

Recensie Passie- en Paasconcert 'Voor mij'

De volgende recensie werd opgetekend door Omroep Zuidplas, die tv-opnames heeft gemaakt tijdens ons Passie- en Paasconcert:

Op Witte Donderdag gaf het Christelijk RegioKoor Adonai haar jaarlijkse Passie- en Paasconcert in De Ontmoetingskerk in Waddinxveen.

En net als voorgaande jaren was het een twee uur durend meeslepend spektakel waarbij de toehoorders in het Paasevangelie werden gezogen door de muziek. Het concert had de titel ‘Voor mij’ meegekregen en met de muziek werd de worsteling van Jezus in Gethsemane gevolgd. Ingrijpende teksten en indrukwekkende muziek ondersteunden het geheel. Er werd ook vooruitgekeken naar de opstanding met o.a. ‘The Lord is risen’ en ‘Mercy’. Daarnaast maakte het ‘I Believe’ diepe indruk op de aanwezigen. Van de lijdensweg t/m Paasmorgen werden liederen ten gehore gebracht door het koor en de solisten Jaap Kramer en Jacob Schenk.

Toen het publiek aan het einde van het concert in het diepe besef verkeerde dat dit voor eenieder afzonderlijk gold, werd het concert afgesloten met het zingen ‘Voor mij’. “De pijn die U leed heb ik niet doorstaan. Maar Heer, geef dat ik weet: ’t is voor mij gedaan”.

Het koor onder leiding van de gepassioneerde dirigent Peter Burger weet elk jaar de juiste snaar te raken bij het publiek in de tot de nok toe gevulde Ontmoetingskerk. Velen bezoekers verlieten zeer onder de indruk de kerk. Het concert in dan ook een absoluut hoogtepunt in de Paasviering!

Omroep Zuidplas maakte Tv opnames welke u binnenkort kunt bekijken via www.omroepzuidplas.nl en/of de Facebook pagina ozreligie.


Copyright Omroep Zuidplas