Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

header

Kerst- en jubileumconcert 'For His glory'

U I T V E R K O C H T ! Op 9 december hopen we een Kerst- en jubileumconcert te geven in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. CRK Adonai bestaat dit jaar namelijk 20 jaar. Tevens willen we deze avond de nieuwe cd presenteren, die vanzelfsprekend op deze avond ook te koop is. De avond zal deels in het teken staan van deze nieuwe cd, maar er is ook volop ruimte voor Kerstrepertoire, deels geliefde nummers uit de 20 jaren die achter ons liggen -het is immers een jubileum- en deels nieuwe stukken.


Zoals u van ons inmiddels gewend bent weer een bijzondere poster. Een poster die wel een toelichting verdient.
"Waarom is er gekozen voor een sjofar (ramshoorn?" zult u zich misschien afvragen. "Wat heeft dit Joodse blaasinstrument met Kerst te maken?" Meer dan je op het eerste moment zou denken! Elke keer als het nieuwe maan is, wordt in Israël het feest van de sjofar gevierd, als een feest van hoop, als teken dat de Messias komt! Kerst is voor ons het feest van de hoop en bovendien een feest waar we niet alleen achterom kijken maar ook op de toekomst zijn gericht: Want de Heere zelf zal [...] met een bazuin van God neerdalen uit de Hemel (1 Thes. 4:16a)

De roep van de sjofar : For His Glory

Zo willen we op dit concert dankbaar achterom kijken naar de 20 jaar die achter ons liggen en in deze adventstijd hoopvol uitzien naar Jezus' wederkomst. 

Natuurlijk wordt er weer gezorgd voor een bijpassend decor en een indrukwekkende beamerpresentatie.

Van harte welkom!

Medewerking wordt verleend door:
- Jan Lenselink - vleugel
- André van Vliet - orgel
- Mark Wester - percussie
- Elsemarieke den Hartogh - fluit
- Sylvia Maessen - contrabas
- Rineke de Wit - soliste

Kaarten kosten € 15,-- voor volwassenen en € 10,-- voor jongeren (< 18 jr.) en zijn alleen nog telefonisch te bestellen op nummer: 079 - 593 20 78.
Aangezien de zaal nagenoeg vol is, is de verkoop in de winkels en de webwinkel gestopt.