Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

header

Passie- en Paasconcert 'Geschenk van Genade'

NB: Het concert is bijna uitverkocht! De laatste kaarten kunnen alleen nog telefonisch worden gekocht op tel nr. 06 - 5349 3661. De verkoop in de webwinkel en bij de winkels is gestopt.


Op witte donderdag 29 maart 2018 hopen we weer ons Passie- en Paasconcert te geven in de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. Voor velen inmiddels een traditie in de Stille Week. Tijdens dit concert nemen wij u mee naar de bovenzaal. De plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield. Ook de plaats waar de gebrokenheid van ons mensen voluit zichtbaar werd. Er ontstond ruzie: wie van ons zal de belangrijkste zijn in Uw Koninkrijk… Er was moeite met dienstbaarheid, niemand wilde elkaars voeten wassen, hoe gebruikelijk ook in die tijd. Er was verraad, hoogmoed, er werd gelogen… Deze gebrokenheid – hoe herkenbaar in ons eigen leven? – is op de poster voor dit concert afgebeeld als gebroken glas. En Jezus? Jezus brak het brood en zegende het. Zijn zegenende handen boven de gebrokenheid.

Hij heeft de Zijnen die in de wereld waren (…) liefgehad tot het einde. (Joh.13:1b).

Tot de dag van vandaag mogen wij leven onder Zijn zegenende handen. Als een Geschenk van Genade. Een geschenk vanuit Zijn onbegrijpelijke liefde, ondanks de scherven van de gebrokenheid in onze levens.

Als eerste koor in Nederland brengen wij delen van de nieuwste cantate ‘Portraits in Grace’ van Joseph M. Martin  ten gehore. Met deze cantate, aangevuld met liederen uit ons bestaande repertoire hebben we een prachtig programma weten samen te stellen dat u in de Stille Week meeneemt van de bovenzaal op weg naar Pasen.

 

Medewerking
wordt verleend door:

Jan
Lenselink – piano

André van Vliet – orgel

Lucas Kramer – solozang

Mark Wester – percussie

Diane Abspoel – hobo

Kees de Bruin – synthesizer

Elsemarieke den Hartogh – fluiten

Laura v/d Stoep – viool

Sylvia Maessen – bas


Kaarten kosten € 10,-- voor jongeren (tot 18 jaar) en € 15,-- voor volwassenen en zijn te koop in onze webwinkel, telefonisch op nr. 06 - 5349 3661, en bij de volgende voorverkoopadressen:

Boekiemet - Moerkapelle
L'Écrit - Nieuwerkerk a/d IJssel
Ichtusboekhandel de Goede Herder - Zoetermeer
Boekhandel Burger - Waddinxveen